Polyform Noorwegen

Polyform AS Noorwegen werd opgericht in 1955 en  het was het eerste bedrijf in de wereld dat opblaasbare all-plastic boeien en fenders produceerde. Polyform AS is de toonaangevende fabrikant op dit gebied. Het bedrijf is gevestigd in Ålesund, Noorwegen en ligt hiermee in één van ’s werelds meest innovatieve maritieme omgevingen.

Wij zijn importeur van Polyform sinds 1961, alleen het beste is goed genoeg.

Catalogus Polyform>

Swi-TEC

Gemaakt voor watersporters door watersporters. Swi-TEC producten zijn onmisbaar aan boord van uw motorboot, zeiljacht, superjacht of catamaran. Handige accessoires om het zeilen veiliger, beter en gemakkelijker te maken. Of voor de wereld-omzeilers.

Catalogus Swi-TEC>

Megafend

Megafend is dé marktleider op gebied van accessoires voor mega/superjachten en custom made accessoires. Van inflatable fenders met gelaste naden en fenderhoezen tot custom made fenderhaken, boarding platforms en meer. Bekijk de catalogus en laat u inspireren.

Catalogus Megafend >

Aeré Docking Solutions

Aeré biedt zowel inflatable fenders voor superjachten, als inflatable docks, jet ski docks en inflatable werkplatforms voor boten en havens. Ook platte fenders van Aeré zijn uitermate geschikt voor superjachten.

Catalogus Aeré>