Hoe blaas ik een stootwil, fender of boei op?

In dit artikel laten wij u zien hoe u het beste een opblaasbare stootwil- of boei kan oppompen. De Polyform fender van watersportdirect kunt u met een special ventiel opblazen. Dit kan met een speciale handpomp, een compressor of met een fiets pomp.

 

Hieronder ziet u hoe u een Polyform stootwil of boei met een compressor kunt opblazen. Pomp de fender nooit te hard op.  Aanbevolen is een maximum druk van 0,15-0,20 bar bij  20 gr. celsius.

 

Hieronder ziet u de 2 verschillende ventiel typen van de Polyform stootwillen of boeien en de speciale pomp, een WatersportXspecial.

Polyform stootwillen og boeien opblazen. Hier ziet u een voorbeeld van de ventiel typen.n-11035-fenderpomp-stootwil-fenders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De plug kunt u uit de fender draaien met een schroevendraaier, waarna u een speciale nippel kunt plaatsen om de stootwil of boei van Polyform op te blazen.

Heeft u geen compressor om de stootwil op te blazen? Dan kunt u een speciale handpomp of een gewonde fietspomp gebruiken. Hiervoor heeft Polyform een speciale nippel die op het ventiel gedraaid kan worden. Deze krijgt u bij uw bestelling. Geen zin om de stootwillen op te blazen? Geen nood dan kunt u dit bij ons bestellen.